سیاست دولت گره نزدن مسائل کشور به مذاکرات است-راهبرد معاصر
پاسدار محمدرضا نقدی: هیچ خونی در سوریه هدر نرفته / باید خود را برای حوادث بزرگ آماده کنیم آیت‌الله نوری همدانی: ایران ام‌القرای جهان اسلام است/ حفظ‌ ام‌القراء از اوجب واجبات است مشاور عملیات سپاه: وعده صادق ۳ بلاشک انجام می‌شود/ اسرائیل در انتظاری فرسایشی اسیر شده است تقدیم فراز‌هایی از دیدگاه‌های رهبر انقلاب درباره حضرت مسیح (ع) به پاپ نشست سران قوا با موضوع مدیریت بازار ارز فرمانده نیروی زمینی ارتش: نیرو‌های مسلح مانع هرگونه تعرض به خاک ایران اسلامی خواهند شد وزارت کشور: انتخابات شورا‌ها سال آینده برگزار می‌شود در هفدهمین جلسه رسیدگی به پرونده چای دبش چه گذشت؟ احتمال تمدید فعالیت شورا‌های ششم قوت گرفت / شورا‌ها چندساله می‌شود؟ تصویری از دیدار سردار سلیمانی و خانواده اش با رهبر انقلاب + عکس علم الهدی: جریان دیگری را در عرصه مقاومت شکل خواهیم داد پاسخ نبویان، نماینده تهران به اعتراض رسایی: دبیرخانه شورای امنیت، ابلاغ قانون حجاب را به تعویق انداخته است خطیب نمازجمعه تهران: افزایش قیمت دلار و تضعیف ارزش پول ملی خطری جدی است زینب سلیمانی: مسئولان بخشی از وفاداری مردم را با تلاش و پیگیری‌های خود جبران کنند مداح وحدت‌شکن تحت پیگرد قضایی قرار گرفت

سیاست دولت گره نزدن مسائل کشور به مذاکرات است

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: سیاست دولت گره نزدن مسائل کشور به مذاکرات است.
تاریخ انتشار: ۱۷:۴۵ - ۰۳ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 February 22
کد خبر: ۱۲۳۴۰۷

به گزارش راهبرد معاصر امیرحسین قاضی زاده هاشمی، رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران، در همایش سیاسی اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان در واحد علوم تحقیقات طی سخنانی اظهار داشت: امروز شاهد دو جنس مطالبه گری در بین ایثارگران هستیم. یک گروه از ایثارگران کسانی هستند که طبق قانون حقوقی دارند، اما دولت‌ها موفق به انجام تکالیف قانونی خود نشدند. مثلا بنیاد شهید باید 37 هزار میلیارد تومان پاداش خدمت بدهد و این در حالی است که بودجه مصوب ما 31 هزار میلیارد تومان است. همچنین امروز دستگاه‌های مختلف 14 هزار میلیارد تومان از ما طلب دارند که دانشگاه آزاد یکی از بزرگترین طلبکاران ما است.

وی با اشاره به اینکه در سازمان بنیاد شهید بین خدمت و منابع مالی توازن وجود ندارد، گفت: بخشی از درخواست‌های عزیزان ایثارگر ما نیز که نمونه آن را در جریان اعتراضات اخیر در مقابل مجلس شاهد بودیم جایگاه قانونی ندارد. مثلا از سوی این افراد بحث گرفتن غرامت از عراق مطرح شده که واقعا مسئول این کار مشخص نیست و شورای عالی امنیت ملی باید در این رابطه تصمیم بگیرد. به هر روی ما به وظایفی که به این بنیاد محول می‌شود عمل می‌کیم. مثلا به ما گفته شد که باید خانواده‌های شهید هواپیمای اوکراینی تحت پوشش سازمان بنیاد شهید قرار بگیرند که ما براساس وظیفه خود عمل کردیم.

قاضی زاده هاشمی با اشاره به اینکه بنیاد شهید خانه ایثارگران است بنابراین هر گاه این عزیزان اعتراضی داشته باشند ولو به ما نیز مربوط نباشد در مقابل این سازمان تجمع می‌کنند، تصریح کرد: سیاست اعمالی و اعلامی رئیس جمهور این است که ما مذاکره می‌کنیم، ولی کشور را به مذاکره گره نمی‌زنیم پس این طور نیست که ما بودجه، نرخ ارز و تولید را به مذاکره گره بزنیم.

وی با بیان اینکه علی رغم اینکه سهمیه اشتغال به ایثارگران اختصاص یافته، اما بحث آزمون نیز مطرح است و این در حالی است که آزمون‌های استخدام دولتی کاهش یافته گفت: 33 هزار فرزند شهید و جانباز بالای 70 درصد داریم که 25 درصد استخدام‌های سالانه در کشور متعلق به آنهاست با این وجود سالی 40 تا 50 هزار نفر استخدام دولت می‌شوند که تنها 7 درصد از سهمیه استخدام این افراد عملیاتی می‌شود. به هر روی ما در بنیاد شهید به دنبال اشتغال در خارج از مجموعه دولت هستیم اگرچه همه به دنبال استخدام دولتی هستند.

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار